Welkom op mijn website.

Naast het coachen van leerlingen in mijn eigen lespraktijk en het lesgeven bij Factorium Podiumkunsten ben ik muzikant en songwriter.

licentie

Ook dit jaar kun je bij mij terecht om te worden gecoacht naar je auditie toe voor een popopleiding (mbo/hbo).

Hoe train je je gehoor (solfege), hoe zit het met je theoretische kennis (CA muziektheorie), hoe zit het met je motivatie (aanmeldingspakket, presentatie,
songkeuze, opleidingskeuze) en zijn je skills in orde? Ik kan iedereen helpen bij solfege, CA muziektheorie en de motivatie. Voor de skills
keyboard en songwriting kan ik je ook helpen. Echter, kan ik mijn licentie alleen inzetten voor talentvolle songwriters die gedurende de lessen die ze bij mij volgen laten zien te beschikken over een behoorlijk muzikaal talent, motivatie, een goed muzikaal gehoor, onderwijsbaarheid en dat ze goed vooruit zijn gegaan. Een licentie inzetten zou niet nodig hoeven zijn als je over al deze kwaliteiten beschikt maar het geeft wel rust als je er zeker van bent dat je mag auditeren.

Tip: Start op tijd met je voorbereiding voor je auditie(s) zodat je alle tijd hebt om te investeren in jezelf en er nog ruimte is om jezelf te ontwikkelen.