Licentie Coach Toelating Rockacademie.
Vanaf 2008 ben ik gelicenteerd coach toelating Rockacademie. Dit houdt in dat ik als coach leerlingen kan begeleiden naar een auditie toe die een opleiding popmuziek (mbo/hbo) willen.


licentie


Voor wie een auditie bij de Rockacademie wil gaan doen en bij mij een traject volgt (skills songwriting, CA muziektheorie/gehoortest en motivatietraining) EN gedurende dit traject een gedegen vooruitgang laat zien, laat zien in het bezit te zijn van talent, een goede motivatie en een goed muzikaal gehoor heeft ontwikkeld, kan ik mijn 'licentie coach toelating Rockacademie' inzetten. Dit betekent dat ik je naam doorgeef aan de afdeling toelatingsexamen van de Rockacademie en je sowieso wordt uitgenodigd voor een auditie, ongeacht wat de selectiecommissie van de Rockacademie van jouw aanmeldingspakket vindt. Echter, ik vind dat je ook zonder deze licentie in staat moet zijn om door deze strenge selectie te komen maar de concurrentie is groot en ik heb dan al een tijd met je gewerkt en weet wat je kunt terwijl de selectiecommissie het alleen moet doen met je demopakket en dus met een momentopname.

Voor de skill keyboard kun je ook bij mij terecht maar hiervoor kan ik niet mijn licentie inzetten omdat ik een afgestudeerd songwriter ben.

Wil je graag worden gecoacht naar je auditie toe, wil je een of enkele lessen volgen of een heel traject auditietraining volgen, neem dan voor meer informatie contact met me op: info@fairo.nl.